Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Bleyer 7530 Basic tanssikenkä musta

Lisää kuvia

Bleyer 7530 Basic tanssikenkä musta
65,00 €

Mustat tanssikengät

Materiaali: nahka
Pohja: kumiseos
Väri: musta
Koot: 35-44

Pehmeä nahkainen tanssikenkä, joka muotoutuu jalan mukaiseksi. Suosittu perusmalli - monen lavatanssijan ja rock- & swing-tanssijan suosikki.

Valmistajan kengät ovat pientä mitoitusta. Suosittelemme valitsemaan 1-2 kokoa suuremman kuin mitä normaalisti käytät. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Kumiseos on tanssikenkien pohjamateriaalina keskiliukas. Se on kestävä ja kestää kävelyn myös ulkona ja kosteassa.

Jos kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteet suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 4 item(s)

Todella hyvä kenkä
Todella hyvä kenkä. Sopii ja toimii hyvin myös ongelmajalassani. Oikean jalkani nivelrikkoinen isovarvarpaan tyvinivel on kasvattanut luupiikin ja olen joutunut luopumaan monista kengistä. Luulin jo joutuvani luopumaan tanssiharrastuksesta, mutta näillä tanssiminen onnistuu. Kenkä on pehmeää nahkaa ja päällinen joustaa, eikä siinä ole turhia saumoja painamassa. Suosittelen todellakin kaikille! Arvioija: Vaihtoaskelin / (Lähetetty 11.12.2016)
Tuttu ja turvallinen
Todella loistava kenkä ja toimii vuodesta toiseen! Pehmeä nahka ja luotettava tanssiin kuin tanssiin :D Arvioija: Johanna / (Lähetetty 5.11.2015)
Paras pohja
Paras peruskenkä, joka luistaa juuri sopivasti lattialla kuin lattialla. Itse käytän näitä myös työkenkinä seisomatyössä, koska kengän hyvä malli ja pohjan vaimennus auttavat jalkoja jaksamaan. Arvioija: Kirsi / (Lähetetty 4.11.2015)
Suosituin kenkä!
Suosittu kenkä, loistava kenkä harrastuksen aloittajalle. Pehmeä nahkaa muokkaantuu ja venyy paljon, joten kengän tulee olla napakka. EI KUITENKAAN liian lyhyt, sillä kenkä ei veny pituudesta. Varpaissa hyvä tila 0,5-1 cm. Arvioija: TanssiPuoti / (Lähetetty 5.3.2015)