Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Bleyer 7530 Basic tanssikenkä valkoinen

Lisää kuvia

Bleyer 7530 Basic tanssikenkä valkoinen
65,00 €

Valkoiset tanssikengät


Materiaali: nahka
Pohja: kumiseos
Väri: valkoinen
Koot: 35-46


Pehmeä nahkainen tanssikenkä, joka muotoutuu jalan mukaiseksi. Suosittu perusmalli - monen lavatanssijan ja rock- & swing-tanssijan suosikki.


Valmistajan kengät ovat pientä mitoitusta. Suosittelemme valitsemaan 1-2 kokoa suuremman kuin mitä normaalisti käytät. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Kumiseos on tanssikenkien pohjamateriaalina keskiliukas. Se on kestävä ja kestää kävelyn myös ulkona ja kosteassa.

Jos kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteet suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa asiakaspalvelustamme.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 3 item(s)

Suosikkini valkoisena
Suosikkikenkieni raikkaampi värivaihtoehto. Pelkäsin että valkoinen olisi arka väri, mutta nämä ovatkin säilyneet hyväkuntoisina kovasta käytöstä huolimatta. Arvioija: Kirsi / (Lähetetty 4.11.2015)
Huippusuosittu peruskenkä
Bleyerin Basic on loistava valinta aloittelevalle tanssijalle ja toimii myös kokeneemman tanssijan luottokenkänä. Pehmeä nahka muokkaantuu nopeasti jalkaan, joten varmista että kenkä on ostovaiheessa tarpeeksi napakka. Hyvä tila varpaissa on 0,5-1 cm. Arvioija: TanssiPuoti / (Lähetetty 5.3.2015)
Paras tanssikenkä. Piste.
Aivan mahtava tanssikenkä. Sopii kaikkiin tansseihin ja toimii kaikille lattioilla. Ei liian liukas eikä liian pitävä. Venyy ja muokkautuu omaan jalkaan. Ehdoton suosikkini! :) Arvioija: Veera / (Lähetetty 5.3.2015)