Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

DNI Tango 8504 tanssikenkä

Lisää kuvia

DNI Tango 8504 tanssikenkä
135,00 €

Supersuosittu tanssikenkä!

Materiaali: Nupukkinahka/ tekstiili
Pohja: Päkiä haljasnahka, kanta kumiseos
Väri: Musta
Korko: 5 cm
Koot: 36-42

Huom! Kenkien kokomitoitus vaihtelee mallikohtaisesti. Tarkista oma kokosi kokotaulukosta
DNI koko-ohjeistus eurokoko 38 = DNI koossa 39.
Valitse itsellesi 0,5-1 kokoa suurempi mitä eurokokosi on.

Kenkä on pehmeä ja alunperin tarkoitettu argentiinalaiseen tangoon, mutta soveltuu myös loistavasti lavatansseihin ja harjoituskengäksi kilpatanssiin. Kengät tehdään käsityönä Argentiinassa upeissa väreissä.


Huom. Pitsin kuvio saattaa vaihdella erästä riippuen

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

 

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas.

Jos kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteen suoraan valmistajalta. Mikäli haluamaasi kenkää ei ole varastossa toimitusaika saattaa kestää 1-3 kuukautta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Unelma jalassa!
Unelma jalassa! Pehmeä ja korko niin tukeva että tuntuu kuin olisi vain aamutossut jalassa! :D Arvioija: Marjut / (Lähetetty 5.11.2015)
Syntisen ihanat Tangoon ja moneen muuhun
Höyhenenkevyet jalassa, ei purista, ei kiristä, mutta tukevat silti. Korko sopiva myös korkoihin tottumattomille. Pohja toimii monilla lattioilla, mutta varjeltava kastumiselta. Arvioija: Murmeli / (Lähetetty 3.11.2015)

Vilkaise myös näitä