Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

DNI Tango 8504 tanssikenkä

Lisää kuvia

DNI Tango 8504 tanssikenkä
135,00 €

Supersuosittu tanssikenkä!

Materiaali: Nupukkinahka/ tekstiili
Pohja: Päkiä haljasnahka, kanta kumiseos
Väri: Musta
Korko: 5 cm
Koot: 36-42

Kenkä on pehmeä ja alunperin tarkoitettu argentiinalaiseen tangoon, mutta soveltuu myös loistavasti lavatansseihin ja harjoituskengäksi kilpatanssiin. Kengät tehdään käsityönä Argentiinassa upeissa väreissä.


Huom. Pitsin kuvio saattaa vaihdella erästä riippuen


DNI Tangon kengät ovat pienehköä mitoitusta. Suosittelemme valitsemaan 0,5-numeroa isommat kuin mitä normaalisti käytät.
Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas.

Jos haluat saada lisätietoja tuotteesta tai haluamasi koko on loppunut, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

Unelma jalassa!
Unelma jalassa! Pehmeä ja korko niin tukeva että tuntuu kuin olisi vain aamutossut jalassa! :D Arvioija: Marjut / (Lähetetty 5.11.2015)
Syntisen ihanat Tangoon ja moneen muuhun
Höyhenenkevyet jalassa, ei purista, ei kiristä, mutta tukevat silti. Korko sopiva myös korkoihin tottumattomille. Pohja toimii monilla lattioilla, mutta varjeltava kastumiselta. Arvioija: Murmeli / (Lähetetty 3.11.2015)

Vilkaise myös näitä