Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Portdance PD500 tanssikengät

Lisää kuvia

Portdance PD500 tanssikengät

OVH 109,00 €

TARJOUS 85,00 €

Portdancen mustat tanssikengät


Materiaali: glitterkangas/satiini
Pohja: haljasnahka
Väri: musta
Korko: 55 mm (huom kuvassa 70mm)
Koot: 36-41


Tanssikengille tyypillisesti kengän pohja on pehmeä ja taipuisa, ja sen kantaosa on tukeva. Nilkkaremmin voi kietoa kauniisti nilkan ympärille tai jos haluat enemmän tukea, voit kietoa sen jalkapöydän päältä ristiin.


Portdancen säihkyvät korolliset sandaalit on erinomainen valinta niin tanssikengiksi kuin juhlakengiksi. Hyvä valinta myös esimerkiksi vanhojentansseihin.


Kokoa valitessa kannattaa huomioida, että tanssikengän tulee olla napakka - tanssikenkä venyy aina käytössä. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.


Pidetääksesi tanssikengän ikää, suosittelemme kenkäharjan hankkimista.

* pakollinen

OVH 109,00 €

TARJOUS 85,00 €

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Haljasnahkapohjien kanssa kannattaa välttää märkää.

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme ja tee varaus tuotteesta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut

Vilkaise myös näitä