Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Portdance PD801 tanssikengät

Lisää kuvia

Portdance PD801 tanssikengät
125,00 €

Portdancen lattarikengät


Materiaali: satiini/glitteri
Pohja: haljasnahka
Väri: musta/moniväri glitteri
Korko: 55 mm
Koot: 37-39


Lattarikengille tyypillisesti kengän pohja on pehmeä ja taipuisa, ja sen kantaosa on tukeva. Nilkkaremmin voi kietoa kauniisti nilkan ympärille tai jos haluat enemmän tukea, voit kietoa sen jalkapöydän päältä ristiin.


Portdancen säihkyvät korolliset lattarikengät on erinomainen valinta niin tanssikengiksi kuin juhlakengiksi. Hyvä valinta myös esimerkiksi vanhojentansseihin.


Kokoa valitessa kannattaa huomioida, että tanssikengän tulee olla napakka - tanssikenkä venyy aina käytössä. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Haljasnahkapohjien kanssa kannattaa välttää märkää.

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme info@tanssipuoti.fi. Tilaamme tuotteen sinulle suoraan valmistajalta.

Arvostelut