Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Sansha Marina tanssikenkä punainen

Lisää kuvia

Sansha Marina tanssikenkä punainen

OVH 59,00 €

TARJOUS 45,00 €

Sanshan tanssikenkä naisille


Materiaali: satiini
Pohja: haljasnahka
Väri: punainen
Korko: 30mm
Koot: 34-39


Väriä tanssilattialle! Sanshan tanssikenkä on erinomainen valinta, kun haluat näyttävän, mutta jalassa miellyttävän kengän. Pehmeän ja taipuisan pohjan ansiosta jaksat helposti tanssia koko illan.


Pikalukon avulla nilkkaremmi on helppo laittaa kiinni ja se pysyy tukevasti kiinni vauhdikkaammassakin menossa.


Kokoa valitessa kannattaa huomioida, että tanssikengän tulee olla napakka - tanssikengä venyy aina käytössä. Koko tulee myös valita niin, että kenkä on juuri saman mittainen tai jopa lyhyempi kuin jalkaterä. Pohjan ei kuulu näkyä varpaiden alta normaalisti seistessä. Voit tarkistaa oikean koon kokotaulukostamme.


Pidentääksesi tanssikengän ikää, suosittelemme teräsharjan hankkimista

* pakollinen

OVH 59,00 €

TARJOUS 45,00 €

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Vältä haljasnahkapohjien kanssa märkää.

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteen suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut