Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

SoDanca CH791 tanssikenkä Musta

Lisää kuvia

SoDanca CH791 tanssikenkä Musta
59,00 €

Naisten korollinen tanssikenkä


Materiaali: keinonahka
Pohja: haljasnahka
Väri: musta
Korko: 40 mm
Koot: 5-12 (7,5=37, 10=40)


SoDancan CH791 on supersuorittu tanssikenkä, joka sopii niin lavatansseihin kuin juhliin. Kengän sisäpohja on pehmennetty, joten niiden kanssa jaksaa pidemmänkin illan.


Mallia on saatavissa kahdella eri mitoituksella - normaalilla ja leveällä lestillä.


Kenkää sovittaessa kannattaa huomioida, että materiaali venyy käytössä. Tanssikengän kuuluu siis olla alussa napakka. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Haljasnahkapohjien kanssa kannattaa välttää kosteassa/märässä kävelyä.

Jos kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteet suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 1 item(s)

Tukeva korkokenkä
Suosittu kenkä korkoa kaipaaville naisille! Kenkä on todella pehmeä ja lesti sopii useaan leveyteen. Arvioija: TanssiPuoti / (Lähetetty 5.3.2015)