Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Supadance 1166 lattarikenkä

Lisää kuvia

Supadance 1166 lattarikenkä
119,00 €

Supadancen lattarikenkä stiletto-korolla


Materiaali: satiini
Pohja: haljasnahka
Väri: dark tan
Korko: 2,5 tuumaa (6,35 cm)
Koot: UK 3-8


Supadancen tanssikengässä yhdistyy tukeva lesti sekä pehmeä ja taipuisa pohja.


Tanssikengissä olevan monitoimiremmin voit kiepauttaa nilkan ympäri tai jalkapöydän päältä halutessasi enemmän tukea. Pikalukon avulla remmi on helppo laittaa kiinni ja se pysyy tukevasti kiinni vauhdikkaammassakin menossa.


Kokoa valitessa kannattaa huomioida, että lattarikengän tulee olla napakka - tanssikenkä venyy aina käytössä. Koko tulee myös valita niin, että kenkä on juuri saman mittainen tai jopa lyhyempi kuin jalkaterä. Pohjan ei kuulu näkyä varpaiden alta normaalisti seistessä. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.


Pidentääksesi tanssikengän ikää, suosittelemme ostamaan korkosuojat ja teräsharjan.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Vältä haljasnahkapohjien kanssa märkää.

Kun haluan pidentää tanssikengän ikää, suosittelemme korkosuojia. Ne on tarkoitettu nimensä mukaisesti suojaaman kengän korkoa kulumiselta.

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteen suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut