Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Supadance 1516 lattarikenkä

Lisää kuvia

Supadance 1516 lattarikenkä
129,00 €

Supadancen naisten lattarikenkä


Materiaali: satiini
Pohja: haljasnahka
Väri: dark tan
Korko: 2,5 tuumaa (6,35 cm)
Koot: UK 3-8


Supadancen kilpatanssikengissä yhdistyy tukeva lesti sekä pehmeä ja taipuisa pohja.


Tanssikengän yhksityiskohtina ovat säihkyvän kauniit soljet. Pikalukon avulla nilkkaremmi on helppo laittaa kiinni ja se pysyy tukevasti kiinni vauhdikkaammassakin tanssissa.


Kokoa valitessa kannattaa huomioida, että lattarikengän tulee olla napakka - tanssikengä venyy aina käytössä. Koko tulee myös valita niin, että kenkä on juuri saman mittainen tai jopa lyhyempi kuin jalkaterä. Pohjan ei kuulu näkyä varpaiden alta normaalisti seistessä. Voit tarkistaa oman kokosi kokotaulukosta.


Pidentääksesi tanssikengän ikää, suosittelemme korkosuojien ja teräsharjan hankkimista.

* pakollinen

Lisätietoa

Kuvaus

Haljasnahkapohja on keskiliukas suosittu pohjamateriaali tanssikengissä. Suosittelemme huoltamaan pohjaa teräsharjan avulla. Teräsharjan tarkoituksena on harjata huokoisesta haljasnahkapohjasta roskat ja pölyt pois sekä ”harjata nahka auki”, jolloin pohjassa säilyy kitka eikä siitä tule liukas. Vältä haljasnahkapohjien kanssa märkää.

Kun haluan pidentää tanssikengän ikää, suosittelemme korkosuojia. Ne on tarkoitettu nimensä mukaisesti suojaaman kengän korkoa kulumiselta.

Jos oma kokosi on päässyt loppumaan verkkokaupasta, voit tilata sen jälkitoimituksena Tanssipuodin myymälästä. Tällöin tilaamme haluamasi tuotteen suoraan valmistajalta. Kysy lisätietoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tanssipuoti.fi tai soita numeroon 050 538 9097.

Arvostelut

Vilkaise myös näitä