Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Tanssikurssit

Tervetuloa www.tanssikurssit.fi -tapahtumiin! Lavatanssin huumaa, iloisia ammattiopettajia, uusia tuttavia, tanssitaitoa ja ainutlaatuista tunnelmaa. Tanssiminen on hauskaa! Aloita jo tänään!

Verkkokaupasta voit ostaa tanssipasseja tanssikursseille ja -leireille. Saat tanssipassit aina edulliseen ennakkotilaajan hintaan. Verkkokauppa toimii myös tapahtuman aikana, joten halutessasi voit ostaa passisi paikanpäällä.

Huomaathan, että verkkokaupassa voi maksaa verkkopankeilla tai yleisimmillä luottokorteilla. Katso verkkokaupan maksutavat tästä
Jos haluat käyttää maksuvälineenä erilaisia Liikunta- tai kulttuuriseteleitä, Virikeseteleitä tai muuta vastaavaa liikuntaetua, voit käyttää niitä maksamiseen tapahtumassa paikan päällä.

Voit tutustua yleisimpiin tanssikursseja koskeviin kysymyksiin ja vastauksiin tästä.

Ohje kurssituotteiden ostajille:

Tilattuasi tanssikurssituotteita, saat tilausvahvistuksen ostamastasi tanssikurssista tai majoituksesta sähköpostiin. Tullessasi tapahtumaan, ota mukaasi tilausvahvistus tai ainakin tilausnumero. Saat ostamasi kurssituotteen tai majoituksen kyseisen tapahtuman kurssi-infosta nimeäsi vastaan. Kurssituotteita ei postiteta kotiin, saat kurssipassin tapahtuman infosta.

Aseta laskeva suunta

6 kohdetta

Aseta laskeva suunta

6 kohdetta