Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Tietoa Tanssipuodista

Kivijalkaliikkeensä virallisia avajaisia Tanssipuoti juhli vuoden 2011 tammikuussa. Sopivat liiketilat löytyivät Turun keskustan liepeiltä, Nummenmäestä. Muutto omakotitalon autotallista ikiomaan liiketilaan oli tosiasia!

Monen vuoden ajan haaveena oli myös verkkokaupan avaaminen. Projekti valmistui 2015 huhtikuussa ja olemme erittäin ylpeitä lopputuloksesta (vaikka itse sanommekin). Nyt voimme palvella asiakkaita kauempaakin ja levittää tanssin ilosanomaa ympäri Suomen.

Helmikuussa 2016 oli uuden askeleen aika, kun muutimme toimitilamme Kärsämäkeen. Uusien tilojen kautta saimme tilavamman myymälän ja myös kauan haaveiltu tanssikoulutoiminta saman katon alla tuli mahdolliseksi. 

Elämme palvellaksemme asiakkaita! Tanssikenkien ja –vaatteiden sovitus ja oikean mallin löytäminen ei aina suju käden käänteessä. Ystävällinen, iloinen ja osaava henkilökuntamme pyrkii kaikin tavoin auttamaan asiakkaita oikean mallin ja koon löytymisessä.

Mallistostamme löytyy niin tanssikenkiä ja –vaatteita kuin tanssikursseja. Mallistomme elää koko ajan, kuten tanssikin. Tervetuloa tanssin maailmaan!

Tanssipuoti muodostaa yhdessä Tanssikurssit-tapahtumien kanssa kokonaisuuden, jolla tanssitamme ilolla koko Suomea!