Tanssijan oma kauppa | Nopeat toimitusajat

Aina ilmainen vaihto ja palautus

Usein kysyttyä

Mistä tiedän oikean kokoni?

Katso kokotaulukosta sinulle sopiva koko. Jos olet epävarma, ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Iloiset ja palvelevat myyjät auttavat sinua oikean koon valinnassa.

Kauanko tuotteiden toimitus kestää?

Tilauksesi lähtee varastolta 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksestasi ja on useimmiten perillä lähetystä seuraavana päivänä. 

Juhlapyhien aikana toimitusaika saattaa olla hieman normaalia pidempi.

Haluamaani kokoa ei ole saatavissa, mitä teen?

Verkkokauppa näyttää aina reaaliaikaisen varastotilanteemme. Jos kokoasi ei ole näkyvillä, on se tilapäisesti loppu varastosta. Voit laittaa asiakaspalveluumme viestiä, jos haluat varata tuotteen ennakkoon. Tällöin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Paljonko toimitus maksaa?

Toimitamme tilatut tuotteet Turun varastoltamme nopeasti Matkahuollon pakettina. Toimituskulut ovat 6,90€. Lahjakortit lähetetään kirjepostina ja toimitus on ilmainen.

Tanssileirituotteita emme postita, vaan voit noutaa ostamasi passin kysesisen leirin infosta näyttämällä toimitusvahvistusta / kuittia.

Mitä jos tilaamani tuote ei olekaan sopiva?

Käyttämättömillä tuotteillamme on 14 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Täytä tilauksesi yhteydessä saamasi palautuslomake ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille palautuksesi mukana. Mikäli asut Suomessa, on palautus sinulle ilmainen. Mittatilaus-, erikoistilaustuotteilla ja sukkahousuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Miten palautan/vaihdan tilaamani tuotteet?

Täytä tilauksesi yhteydessä saamasi palautuslomake ohjeiden mukaisesti ja lähetä se meille palautuksesi mukana. Mikäli asut Suomessa, on palautus sinulle ilmainen. Jos haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen, lähetämme sinulle uuden kun olemme käsitelleet palatuksesi.

Huomaathan, että palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja virheettömässä kunnossa. Myös myyntipaketin tulee olla alkuperäisessä kunnossa.

Mistä saan lisätietoa tanssikursseista?

Löydät kaikki tiedot tulevista tanssikursseista ja -tapahtumista www.tanssikurssit.fi-sivustolta. Tanssikurssien sivuilta löydät tanssikurssien päiväkohtaiset aikataulut, opettajat, majoitusvaihtoehdot, oheispalvelut ja paljon muuta hyödyllistä tietoa. Tanssikursseihin liittyvissä asioissa voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen info@tanssikurssit.fi.

En löytänyt vastausta kysymykseeni, kuinka saisin asiakaspalveluun yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä lomakkeella tai soittaa tai laittaa meille sähköpostia. Iloiset ja palvelevat myyjät auttavat sinua pulmassasi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin kyselyihin yhden arkipäivän kuluessa!